Labret med fem runde stener

Tilgjengelighet: På lager

NOK 169,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Når du kjøper denne samlede pakken får du en stav av det allergivenlige materiale kalt PTFE, samt fem flotte runde stener i hver sin friske farge, slik at du kan skifte etter lyst og behov. Du får både en klar, rosa, grønn, lilla og turkis sten, så utvalget av farger er veldig bredt og forskjellig.

De fem runde stenene sitter ekstra godt fast i de små hodene de sitter i, da de sitter i spenn mellom fire små fangearmer av ekte sterling sølv i stedet for bare å være limt fast. Stenene er dessuten skåret på en måte så de fanger lyset fra alle vinkler og derfor skinner og glitrer de så snart lyset treffer dem.

Labretter er litt av et universal-smykke som kan brukes på mange forskjellige steder. De er ideélle i leppepiercinger samt til helix -og traguspiercinger i øret. Men egentlig kan de brukes i alle piercinger hvor målet og formen på smykket passer, det er kun fantasien som setter grensen.

Pakken her fås i flere forskjellige design, se blant annet det samme tilbudet med firkantede stener i stedet for runde.

Labretten sendes som utgangspunkt med et standardmål på 8 mm. men du har mulighet til å velge enten en lengre eller kortere stav hvis du ønsker det. Det gjør du i boksene over.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-Pack-10
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Lengde 8 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i luftlinje og fra kule til kule. Dvs. at en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersiderne av kulene.
Materiale PTFE / Bioplast
Kulestørrelse 3 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret med fem runde stener
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder