Labret av ptfe med stjerneformet sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Strål om kapp med stjernene med denne helt fantastiske labreten av PTFE med stjerneformet sten, som vil se supersøt ut i både en leppe- og ørepiercing. PTFE er et veldig fleksibelt materiale som er skånsomt mot tannkjøtt og tenner, samtidig med at det er ytterst behagelig i bruk. Fordi det er så bløtt og bøyelig, unngår du f.eks. at smykket gnager i ditt tannkjøtt, når labretten brukes i en leppepiercing.

Utover sin høye komfort, så er PTFE også et godt og sikkert valg til folk som lider av allergier og som enten har eller frykter å få, nikkelallergi. PTFE er et rent plastmateriale og er derfor også fullstendig fri for nikkel.

Den vakre stjerneformede stenen skinner flott når lyset faller på den og så holdes den på plass av hele fem små fangearmer, som griper fatt rundt stenen nedefra og opp, imellom hver eneste lille stjernespiss. Stenen sitter derfor riktig godt fastankret i smykket og faller ikke bare av.

Denne labret fås i tre forskjellige lengder så du kan få deg et smykke som er skreddersydd til akkurat din piercing. I tillegg kan du naturligvis også velge mellom en lang rekke av lekre farger til din stjerneformede sten.

Hvis du foretrekker runde klassiske former, som f.eks. til imitering av Monroes klassiske skjønnhetsflekk, så kan du også få en labret av PTFE med rund sten i stedet.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-83
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale PTFE / Bioplast
Det finnes ikke nikkel i bioplast, som dette smykket er laget av. Bioplast er 100% sikkert å bruke i en piercing og er bl.a. kjent for å være godt for tennene.
Kulestørrelse 3 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret av ptfe med stjerneformet sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder