Labret av ptfe med rund sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Trenger din leppe eller ørepiercing litt nytt liv i skjønne iøyenfallende farger? Så vil denne labreten av PTFE med rund sten være et opplagt valg. Labretten fås i adskillige lengder samt i et hav av sprudlende sprelske farger som du selvfølgelig helt fritt kan velge imellom.

Labretter kan brukes mange forskjellige steder og er blant annet helt idéell til leppepiercinger og i dette tilfellet hvor labretten er laget av PTFE, er smykket også skånsomt mot både tenner og tannkjøtt. PTFE er nemlig et bløtt og smidig plastmateriale som også gir deg en opplevelse av høy komfort hvor du merker veldig lite til smykket når det er i bruk.

Utover leppepiercinger så kan labretter også med fordel brukes i ørepiercinger hvor de vil ta seg riktig flott ut i både helix- og traguspiercinger. Også her vil du kunne nyte godt av den høye komfort som denne labreten av PTFE med rund sten gir deg, med sitt lette og fleksible materiale.

Hvis du er vill etter denne type labret men kanskje gjerne vil ha en litt mer markant look, så kunne vår labret av PFTE med firkantet sten kanskje også være noe for deg.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-80
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale PTFE / Bioplast
Det finnes ikke nikkel i bioplast, som dette smykket er laget av. Bioplast er 100% sikkert å bruke i en piercing og er bl.a. kjent for å være godt for tennene.
Kulestørrelse 2 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Bra, men skarp kant
Karakter
Veldig fin og perfekt størrelse for meg. Men kanten på ‘plastikk’ delen er ujevn og skarp/hakkete, som gjør den vond å ta inn. Review by Cec
Fint
Karakter
Stenen var mye mindre enn det jeg hadde tenkt, men ellers var den veldig fin og enkel :) Review by Anonym
Veldig fin
Karakter
Veldig fint smykke, men jeg var noe overrasket over hvor lite det var. Både staven og stenen/låsen. Men diskret men fint smykke. Review by Mullefis
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret av ptfe med rund sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder