Labret av ptfe med hjerteformet sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Trenger din øre- eller leppepiercing et nytt søtt smykke? Da må du se på denne supersøte labret av PTFE med hjerteformet sten som brillierer med sitt feminine design. Labretten egner seg fortreffelig til flere forskjellige slags piercinger, f.eks. en helix- eller traguspiercing hvor det lille hjertet vil sitte og skinne som en diskre sødmefylt statement. Eller du kunne bruke labretten i en leppepiercing, det kunne for eksempel være i en medusa- eller monroepiercing, hvor det yndige lille hjertet ordentlig kommer til sin rett.

Mulighetene er mange og nettopp fordi dette smykket har så mange bruksmuligheter, kan det også fås i hele tre forskjellige lengder. På den måten kan du være sikker på å få en labret som passer perfekt til den piercingen du ønsker å bruke den i.

Fargene er vakre og mangfoldige og det største problemet blir nok å velge bare en enkel farge, frem for alle de andre. Men skulle du ha alt for store vanskeligheter med å velge, så er prisen heldigvis så lav at det saktens kan bli plass til å velge mer enn bare en enkel farge, ei jente skal jo også helst ha litt å skifte med :-)

Hvis hjerter er litt for jentete til din smak, så kan du alternativt ta en kikk på vår flotte labret av PTFE med stjerneformet sten som også er et superflott og med knapt så feminint design.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-82
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Kulestørrelse 3 mm.
Låstype Push-In
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret av ptfe med hjerteformet sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.