Labret av ptfe med firkantet sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Få deg en flott og eksklusiv look til din Madonna- eller Medusapiercing med denne flotte labret av PTFE med firkantet sten. Formen på stenen gir dette smykket et ekstraordinært og utrolig stilig utseende, med masse av blikkfang. Materialet er et bløtt og fleksibelt plastmateriale, som ikke alene føles deilig behagelig i bruk, men også yter en riktig god beskyttelse av tenner og tannkjøtt, når smykket brukes i en leppepiercing.

Leppepiercinger har allikevel ikke eneret på denne lekre labreten av PTFE med firkantet sten, for den vil helt definitivt også se supersøt ut i en ørepiercing, som f.eks. en tragus- eller helixpiercing. Den firkantede stenen har en diskre størrelse på 2 mm. så den passer perfekt til en ørepiercing som gjerne vil fremstå enkel og stilfull.

Ut over å være både behagelig og skånsom med innsiden av munnen, så er PTFE også 100% nikkelfritt og kan dermed trygt brukes av folk med nikkelallergi. Det er faktisk ikke annet enn gode kvaliteter med dette skjønne materialet, så nøl ikke med å velge dette smykket hvis du er på utkikk etter en ny labret.

Det er masse fete farger å velge imellom og hvis du foretrekker mer feminine designs, kan du også svinge innom vår labret av PTFE med hjerteformet sten, som på alle måter også er et supersøtt smykke.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-81
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale PTFE / Bioplast
Kulestørrelse 2 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret av ptfe med firkantet sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder