Kulering

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Til deg som ønsker en ny piercingring og som kanskje ønsker litt nye farger eller spesielle mål, er det her muligheten til å få en lekker ring. Du får altså mulighet til å velge mellom flere forskjellige farger og størrelser. Du kan blant annet bruke denne ringen i din leppepiercing, tragus, helix, nesepiercing eller selv til brystpiercinger.

De mange flotte farget piercingsmykkene, med unntakelse av den gullbelagte og blanke, har en metallic farge som reflekterer lyset utroligt godt. De er belagt med et tynt lag titanium og under dette er det ekte kirurgisk stål, som blant annet er kjent for å være billig og ikke frigi nikkel.

Den gullbelagte modellen har sin flotte farge fra et ekte 14 karat gullbelegg som er det som gjør at gullet også fremstår så flott. Den blanke modellen er bare mikropolert kirurgisk stål uten noe form for belegg. Derfor er den blanke modellen også en anelse billigere enn de andre.

Med de mange forskjellige farger og størrelser, er det stort sett kun din egen fantasi som setter grenser for i hvilke piercinger disse smykkene kan brukes i.

Velg din farge og størrelse i boksen ovenfor og få ringen din sendt til din dør.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-5
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (8)
Perfekt, rask, bra!
Karakter
Gullring til ørepiercing, passer perfekt. 1,2 mm.
Har 8 stk. Rask levering, bra og billig
Review by Kristine
Bra!
Karakter
Har ikke brukt disse ennå, men de var superfine og fargen var som forventet (multicolour). Veldig rimelig og rask levering (Norge) ! Review by Chantal
Super til min helix
Karakter
Har hatt den i min helix i et par uker nå og den er virkelig flott. Har kjøpt den i 8 mm og den passer perfekt. Taaakk for et kanon smykke... Review by Tina W.
Perfekt til helix
Karakter
Har kjøpt en gull, i 8 mm. Er kjempeglad for den, passer perfekt i min helix, og veldig rask levering. Review by Janne
Blå 1,2mm x 10mm x 4mm
Karakter
Jeg har 3 stk i mine Helix. Fargene er så flotte, men de blir litt mer matte med tiden, jeg behandler ikke mine piercinger overhodet.
Man lærer raskt teknikken til å ta dem av og på.
10mm ringstørrelse er akkurat stort nok til Helix :)
Thumbs up!
Review by Bibi
Perfekt som navlepiercing
Karakter
Jeg har kjøpt en i både sølv og sort, i 10mm. Den passer helt perfekt og er så glad for den! Kan varmt anbefale den til andre som ønsker en slik ring som navlepiercing. Men vær klar over at det krever tid og tålmodighet å få kulen i :) Review by Emily
Superflotte
Karakter
Superflotte ringer og de sitter prefekt, jeg kjøper helt sikkert her igjen. Review by Nickie
Kjempekul
Karakter
Når man har teknikken på plass, så er det kjempelett. De er behagelige, og veldig flotte. Kan kun anbefales. Review by Sjur
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Kulering
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder