Kulering av 14 karat gull med fast opalsten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 679,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du mangler en ny ring til din piercing og samtidig ønsker en ring som er i en klasse for seg selv, så bør du vurdere å kjøpe denne kuleringen av 14 karat gull. Ringen er utstyrt med en liten syntetisk opal som er festet i ringens ene ende. Dvs. kulen skal ikke tas av når smykket skal i kroppen og fungerer dermed ikke som en låsekule. Ringen skal derimot "twistes", så den får form som en twisterring - Når ringen er vridd kan den settes i kroppen og vris tilbake til normal tilstand igjen. Når du gjør det på den måten mister ikke gullet sin elastisitet og form.

Ringen kan kjøpes i både 14 karat hvitt gull og 14 karat vanlig gult gull. Det er samme mengde gull i begge varianter, så det er helt opp til deg om du ønsker den nedtonede hvitt gull eller varianten med en mer gylden glød. Begge modellene kan ytterligere velges i flere forskjellige trådtykkelser, som samtidig kan velges med flere forskjellige farger opal.

Bemærk deg at kulen på variantene med en trådtykkelse på 0,8 mm. måler 2 mm. På de andre variantene måler kulen 3 mm.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-113
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Bredde Nei
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde Nei
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Lengde Nei
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Totallengde Nei
Totallengden på et smykke angis fra topp til bunn (inkl. kuler og evt. vedheng - Altså hele smykkets lengde). Ved noen smykker er det mulig å velge lengden på staven - Her vil smykkets totallengde selvfølgelig variere med differansen på den normale stavlengden og den stavlngden som velges til smykket. En normal navlepiercing bruker en stavlengde på 10 mm.
Vedhengslengde Nei
Her er det kun selve vedhenget som har blitt målt. Altså delen som sitter under bunnkulen - Fra bunnen av bunnkulen til bunnen av vedhenget.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Sekundær materiale Nei
Er smykket belagt? Nei
Beleggtype Nei
Er smykket limt? Nei
Stentype Syntetisk opal
Farge Nei
Kulestørrelse Nei
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule Nei
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Kulestørrelse Nei
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Innhold Nei
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Kulering av 14 karat gull med fast opalsten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder