Kulering av 14 karat gull med fast kule

Tilgjengelighet: På lager

NOK 509,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Stilren og praktisk kulering av 14 karat gull. Stilren fordi det ikke er annet enn en rund ring i én farge med en enkelt kule og praktisk fordi det ikke er noen låsemekanisme som er vanskelig å håndtere, eller som faller ut av smykket og blir vekk. Kulen er nemlig loddet fast på den ene enden av ringen, så den blir en del av ringen. Det er dermed snakk om ét smykke uten løse deler.

Ringen åpnes og lukkes ved å vri ringens to ender fra hverandre, så smykket får form som en twisterring. På den måten beholder man smykkets elastisitet. River man endene fra hverandre, vil smykket bli ødelagt og deformert.

Piercingringen her kan brukes i flere forskjellige piercinger. Den finnes nemlig i flere forskjellige trådtykkelser og diametre, som du selv velger i boksen over, hvor du samtidig skal ta stilling til om du ønsker din nye ring tilsendt i en vanlig gul 14 karat gullvariant eller om det skal være den mer blanke utgaven, hvitt gull.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-111
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Kulering av 14 karat gull med fast kule
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder