SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Komplett startkit til stretching

Ikke på lager

Her er et alle tiders tilbud til deg som gjerne vil i gang med å stretche, for her får du simpelthen et komplett startkit med alt hva du må bruke til hele prosessen. Når du skal stretche dine huller i øret opp, starter du med å føre en taper gjennom hullet, som er en smule større enn selve hullet er. Når ditt øre så har vennet seg til den nye størrelsen på hullet, fører du en ny taper igjennom, denne gangen et nummer større. På den måten fortsetter du med å føre tapers gjennem øret, inntil du har den størrelse stretch som du ønsker. I dette komplette kitet får du tapers fra str 1,6 mm. som er den minste størrelse som føres og hele veien opp til 10 mm. i diameter.

De tapers du får i dette settet er svarte og er laget av akryl. Det er noen mennesker som beholder deres taper i øret mens de venter på å kunne stretche opp til neste størrelse, mange synes at de lange tapers kan være upraktiske å gå med. Men det behøver du slett ikke bekymre deg om med dette komplette startkittet, for her får du også to tunnels med i hver eneste størrelse, som du kan sette direkte i ørene, etter at du har kjørt din taper igjennom. Så har du bare din tunnel sittende inntil det atter er tid til å stretche opp til neste størrelse.

Du får 16 stk. tunnels med i alt, så det er en til hvert øre, i hver av de 8 størrelsene. Disse tunnels er også svarte men er laget av ren kirurgisk stål. De er enkle i deres design og lette å sette i øret, hvor de festes ved å påsette den lille medfølgende o-ringen på baksiden. Den lille o-ringen er laget av elastisk gummi og sørger for at din tunnel ikke faller ut av øret.

Ut over de nevnte tapers og tunnels, får du også de pleieproduktene med som bør brukes underveis i stretchingprosessen. Det medfølger 10 stk. smørende middel til stretching, som er en gelé som leveres i små poser. Hver gang du skal stretche en størrelse opp, åpner du en av poserne og gnir noe av geléen inn i hullet i øret, og putter noe av den på taperen som skal kjøres igjennom. På den måten glir hele prosessen litt lettere.

Hvis du skulle oppleve lukt fra din stretch, er dette slett ikke uvanlig. Derfor får du også en liten bøtte Smelly Gelly med, som er et produkt som er fortreffelig til å fjerne dårlig lukt. Smelly Gelly er veldig drøy i bruk så bøtten vil kunne holde i lang tid.

Sist men ikke minst medfølger det også en flaske tetreolje som er litt av et vidunderprodukt når det kommer til stretching. Tetreolje har en antiseptisk effekt og vil derfor være ideél både til forebyggelse samt behandling av røde, ømme og irriterte stretch. Det komplette startkit inneholder:

8 stk. svarte tapers av akryl samt 16 (8 par) svarte tunnels med o-ring av kirurgisk stål, i størrelsene:

  • 1,6 mm.
  • 2 mm.
  • 3 mm.
  • 4 mm.
  • 5 mm.
  • 6 mm.
  • 8 mm.
  • 10 mm.

10 stk. Smørende middel til stretching
1 stk. Smelly Gelly
1 stk. Jojobaolje

Du får altså i alt 36 deler i dette komplette startkitet som dekker alle dine behov i hele stretchingprosessen.

Detaljer
NameKomplett startkit til stretching
SKUStretching-Kit-Basic
LåstypeO-Ring
TypeStretchingsett
Diameter på stretchSett med ulike farger
FargeSvart
Antall enheter36 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Komplett startkit til stretching
Din vurdering:
Komplett startkit til stretching