100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Industrial stav med opalsten og mønster

kr 159,00
På lager

Du kan næsten konkurrere med de kongelige, når du utsmykker din industrial piercing med denne skjønne og ytterst detaljerte staven. Smykket er en såkalt industrial stav, som føres gjennom to piercinghull i øret, så den legger seg tvers over den øverste delen av øret. Den skal settes i innenfra og ut, hvoretter dens posisjon fastlåses med en lukkekule i hver ende.

Denne yndige industrial er dekorert med en flott opalsten på midten av staven. Stenen er melkehvit med flere nyanser og er omkranset av det vakreste filigranmønster, som er en delikat smykkekunst som består av fine tråder og små motiver som sirlig er snodd sammen i en sann herlighet av et design. I dette tilfellet finner du både søte små hjerter, vridninger og imitasjoner av kjeder som sammen utgjør en nærmest royal ramme rundt den vakre stenen. Hele seksjonen med opalstenen og det flotte mønsteret som rammer den inn sitter løst på staven, så du selv kan justere dens plassering. Det medfølger en liten elastisk o-ring som du kan feste opalstenen med når du har funnet den rette plasseringen.

Du kan selv velge om du ønsker denne lekre saken i en blank eller i en gullfarget variant. Begge modellene er fantastisk flotte på hver sin måte, og med hver deres helt eget uttrykk. Følg din impuls når du velger mellom de to, for det er som regel den som er den rette.

Detaljer
NameIndustrial stav med opalsten og mønster
SKUBarbell-158
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeIndustriell stav
PlasseringIndustriell
Lengde38 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
StentypeHarpiksimitert Opal
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Industrial stav med opalsten og mønster
Din vurdering:
Industrial stav med opalsten og mønster