Hvit tunnel med gjenget skrue av plast

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne tunnelen er laget av hard hvit plast i akryl og er utrolig enkel, men samtidig veldig stilfulle, da den ikke er fylt med stener og annet dilldall.
Ingen dikkedarer, bare en fed hvid tunnel til dig der er i gang eller vil i gang med stretching.

Tunnelens bagkside kan skrues av da den har en gjenge, som gjør den veldig lett å sette i øret, frem for dem uten gjenge.
I og med at den er laget av plast, frigir den heller ikke nikkel. Den er med andre ord veldig allergivennlig og samtidig utrolig lett.

Da dine ører godt kan bli litt ømme og/eller tørre, anbefaler vi at du bruker Holey butt´r og/eller Jelly, så du lettere kan innsette ditt piercingsmykke.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-42
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs
Farge Hvit
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Sykt pene
Karakter
Jeg har nå hatt disse tunnels i ørene i en liten ukes tid og er meget overrasket over hvor pene de er. Dere skriver at de er veldig lette, men jeg hadde ikke regnet med at de var SÅ lette. Man kan nesten ikke mærke at man går rundt med dem. Kan meget varmt anbefales. +++++ MANGE pluss herfra. Review by Alice K. Mortensen
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Hvit tunnel med gjenget skrue av plast
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder