Hudfarget tungepiercing

Tilgjengelighet: På lager

NOK 19,00

Er du allergiker bør du bruke titanium

Produktbeskrivelse
Detaljer

Inni mellom kan det godt være situasjoner eller tidspunkter hvor man ikke har lyst til å flashe sin tungepiercing alt for mye, med sterke farger eller annet. Da kan en diskre tungepiercing som faller godt sammen med munnens egne omgivelser, være det helt perfekte smykket - og det er nøyaktig hva du får her.

Denne simple tungepiercingen er utstyrt med hudfargede akrylkuler som faller godt sammen med munnens egne omgivelser og derfor ikke ses så tydelig, som mer sterke farger ofte vil gjøre. Akrylkulerne er skånsomme mot munnens indre og er dessuten et godt valg til allergikere, da de er 100 % nikkelfri.

Du velger selv lengden på din tungepiercing så du er sikker på å få deg et smykke som passer perfekt til akkurat din tunge. I tillegg kan du også selv velge mellom kirurgisk stål og titanium. Kirurgisk stål er et godt og sikkert materialevalg, som du kan være helt trygg med, men hvis du går etter toppen av kransekaka eller kanskje plages med nikkelallergi, så bør du nok gå etter en stav av titanium.

Skulle du ha en navlepiercing som du også gjerne vil ha et diskre smykke til, kan det være vår hudfargede navlepiercing også er noe for deg.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-69
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Kulestørrelse 6 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Hudfarget tungepiercing
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder