100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Hjerteformet plugg av rød agat

kr 129,00
På lager

En utrolig vakker plugg i ekte rød agat som er en form for krystallsten, også kalt en rød jaspis. Her er den rødbrune stenen formet som et hjerte med bløte avrundet kanter som sikrer en god komfort når smykket bæres i øret. Den hjerteformede pluggen fås i flere størrelser, fra 6-16 mm. i diameter.

Selv om denne agatstenen har rød som sin primærfarge, vil du også kunne oppleve avtegninger og strukturer av andre farget mineraler i stenen. De kan for eksempel vise seg som striper og streker i den røde fargen, som vil være forskjellig fra smykke til smykke ettersom materialet er hentet direkte fra naturen. Hvis du kjøper 2 stk. av denne skjønne hjerteformede pluggen vil vi selvfølgelig sørge for at du får to så like som mulig, men det vil alltid forekomme forskjelligheter i et eller annet omfang, da to av disse pluggene aldri vil være absolutt like, ettersom hver enkel plug er unik.

Rød jaspis er en edelsten som tilhører krystallfamilien. Den består av en bred vifte av forskjellige kvarts og får sin røde farge fra jernavleiringer i stenen. Rød jaspis menes å styrke den fysiske helbredelsen samt hukommelse av drømmer. Det er en veldig jordnær sten som fremmer ro, trygghet, mot og styrke.

Detaljer
NameHjerteformet plugg av rød agat
SKUPlug-109
TypePlugg
MaterialeSten
Dybde13 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Hjerteformet plugg av rød agat
Din vurdering:
Hjerteformet plugg av rød agat