100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Hjerteformet plug av turkis sten

kr 103,20 Så lav som kr 129,00
På lager

Hvis du er på utkikk etter en helt unik plug med en lekker og iøyefallende look samt massevis av sjel, så har du landet det helt rette sted. Her kan vi nemlig presentere deg for en virkelig pen og organisk plug av ekte turkis, som er en edelsten som har vært kjent og brukt til smykker i flere tusen år.

Turkisen er kjent for sin beskyttende effekt, og ble blandt annet brukt av soldater når de dro i krig. I dag er turkisen særlig kjent for sin evne til at styrke områder som lederskap, suksess, ambisjon og kreativitet. Turkisen er en kraftfull sten, med sterke egenskaper som kommer den som bærer stenen til gode.

Her får du som sagt den skjønne turkis, i form av et nydelig hjerte som fås i flere forskjellige størrelser. Den vakre turkise stenen er brutt av noen tynne mørke linjer som løper gjennom stenen på kryss og tvers. Siden stenen er hentet direkte i naturen, er hver eneste plug med den turkise fargen og de mørke linjene helt unik. Det vil sånn sett ikke være to plugs som er helt like, siden mønsteret av linjer (eller mangel på samme), er unikt fra sten til sten.

Detaljer
NameHjerteformet plug av turkis sten
SKUPlug-154
TypePlugg
MaterialeSten
Dybde14 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Hjerteformet plug av turkis sten
Din vurdering:
Hjerteformet plug av turkis sten