Hestesko af titanium

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hestesko i Titanium grad23.

Superlekker hestesko i et like lekkert materiale.

En hestesko kalles også for en horseshoe barbell, og er litt av et allround smykke som kan brukes i de fleste piercinger, f.eks:

  • Leppepiercing
  • Øyenbrynspiercing
  • Brystpiercing
  • Tragus piercing
  • Helix piercing
  • Septum piercing

Det er stort sett ikke noen grenser for dette smykkes bruksmuligheter.

Den er fremstilt i rent titanium, grad23 som er et av de beste materialene du kan velge. Det inneholder ikke nikkel, og det passer veldig godt inn i kroppens dynamikk, og er av samme grunn det fortrukne materialet blandt piercere verden over.

Her på shoppen selges det til en uhørt lav pris.

Du velger selv den ønskede størrelsen i boksen til høyre

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Horseshoe-3
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykket er laget av ren titanium og inneholder absolutt ingen nikkel. Titanium er enda så sikkert at det bl.a. brukes på sykehusene, tannlegen og mange andre steder. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden, som er laget av titanium.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Super!!
Karakter
Fantastisk god service og en vare som 100% svarer til mine forventninger
absolutt et sted man kan risikere å handle uten frykt.
Review by hestesko i titanium
Supert!
Karakter
Veldig fornøyd!! Bruker denne omtrent hele tiden! :-) Review by JannikeH
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Hestesko af titanium
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder