100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Helixpiercing med lang rekke av stener

kr 129,00
På lager

Her har du sjansen til å få deg en helixpiercing som ser ut som så mye mer enn bare et enkelt piercingsmykke. Dette flotte smykket består nemlig av en hel rekke funklende klare stener som legger seg pent og elegant ned langs kanten av ditt øre. Det passer perfekt til en helixpiercing, som er plassert det helt rette sted til dette supersøte smykket.

Stenrekken buer ganske svakt, så det følger ditt øres naturlige kurve. Det er seks små like klare stener i det hele, mens sten nr. 7, er plassert i midten av en liten fire-bladet blomst. Blomsten er satt inn i rekken av stener for å bryte opp designet på en spennende og annerledes måte. Og for at det ikke skulle bli alt for monotomt å se på, er antallet stener på hver side av blomsten, ikke helt likt. Det er plassert to stener på den ene siden og fire stener på den andre. Det gir et raffinert og asymmetrisk uttrykk, som kun gjør dette smykket enda flottere.

Du velger selv om du ønsker den blanke eller den gullfargede modellen. Begge modellene er utstyrt med lutter klare stener, så det er altså kun selve materialets farge du skal velge mellom.

Detaljer
NameHelixpiercing med lang rekke av stener
SKUBarbell-146
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeHelix
PlasseringØreflipp, Helix
Lengde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse3 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Helixpiercing med lang rekke av stener
Din vurdering:
Helixpiercing med lang rekke av stener