100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Hangers av ben med utskårne blekkspruter

kr 1400,00
På lager

Disse hangers er en must-have for folk med stretch som virkelig går etter kvalitet, detaljer og unike smykker. De hengende blekksprutene er skåret ut av ett stykke ben og har på fronten fått utskrået sine flotte detaljer. Materialet stammer fra vannbøfler som har levd et lang og fullendt liv. Dyret har altså ikke gitt livet sitt for at disse smykkene kunne bli til - De er utelukkende blitt fremstilt på dyrets avfallsmateriale. Så hvis dyrevelferd er viktig for deg kan du være både trygg og stolt når du bærer disse hangers.

Vi kunne skrive lange setninger om de mange flotte detaljene som disse hangers har fått. Men vi vil la bildene snakke for seg selv.

Smykkene leveres som par i stretchingstørrelser fra 3 mm. - 8 mm. Jo større diameter du velger, jo større og mer detaljeret blir selve hangeren også.
Hver eneste hanger er håndskåret på Bali i Indonesia. Siden det er et håndlaget produkt kan det være små variasjoner i design, utforming og størrelse. Men vi velger naturligvis de to hangers som matcher best mulig.

Detaljer
NameHangers av ben med utskårne blekkspruter
SKUTaper-18
TypeHanger
MaterialeBein
Antall enheter2 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Hangers av ben med utskårne blekkspruter
Din vurdering:
Hangers av ben med utskårne blekkspruter