SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Hanger med fjær av bein

kr 339,00
På lager

Store hull i ørene har lenge vært et kjent fenomen. Ta bare en kikk i de gamle historiebøkene og du vil se både monumenter og fotografier av mennesker med store hull i ørene.
Dengang hadde de ikke de midlene vi har i dag, så det ble ikke brukt kirurgisk stål som smykkemateriale, men derimot hva som kunne finnes i området. Det betyr at det ble brukt restprodukter av døde dyr, som f.eks. horn og bein.

Det er akkurat hva dette smykket er laget av, nemlig bein fra en vannbøffel, som er et restprodukt.
Smykket er en såkalt "hanger", som er en blanding mellom et smykke og et verktøy til stretching. Smykket bør alikevel ses mer som et smykke enn et stykke verktøy til stretching. Hangeren er håndskårt av noen av verdens beste smykkemakere, hvilket betyr at detaljene er helt i topp. Designet på dette smykket forstiller små fjær som henger på en spiral. Mellom noen av fjærene har det enda vært plass til å lage små mellomrom for å gjøre fjærne mer synlige. Alt er laget av ét stykke bein og kommer med samme utskjæringer på hver side. Det er derfor ikke nødvendig å velge høyre/venstre-modell da samme smykket både kan brukes i høyre og venstre øre.

Så hvis du vil ha noe kult og veldig unikt til dine stretchede hull, er dette smykket er veldig godt valg.

Detaljer
NameHanger med fjær av bein
SKUTaper-22
TypeHanger
MaterialeBein
FargeHvit
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Hanger med fjær av bein
Din vurdering:
Hanger med fjær av bein