Gullbelagt labret med mange forskjellige farget sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette er en gullbelagt labret som fås med mange forskjellige stenfarger. Smykket er av kirurgisk stål og belagt med 14 karat gull.

En labret kan brukes til flere forskjellige slags piercinger, men brukes som regel mest til leppe- og Tragus piercinger.

Fargene fås i:

  • Klar
  • Aurora Borealis
  • Blå
  • Grønn
  • Hot pink
  • Lyseblå
  • Rosa
  • Mørkelilla
  • Rød
  • Turkis

Det anbefales at du bruker titanium, bioplast eller PTFE, hvis din piercing ikke er ferdiggrodd, og det kan selvfølgelig også finnes her på shoppen.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-2
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 8 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Kulestørrelse 3 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (8)
Louise T
Karakter
Synes den er veldig flott Review by Louise T
Synes absolutt de er alle pengene verdt
Karakter
Har kjøpt dem i tre forskjellige farger og til prisen er de bare helt som forventet. Bestemt ikke noe galt med dem. Er enig med Pernile, de er veldig flotte. Review by Rikke
Naaaiiice
Karakter
De er meqet flotte, sitter qodt inntil, oq faller ikke ut, noe enhver burde kjøpe til sin labret, Madonna eller noe helt annet i leppen ;) Review by Pernille
Super god!
Karakter
Den er veldig pen. Den blir sittende - kulen går ikke løs, selv om man er en klumsing som jeg :b.
Jeg hadde problemer med min piercing i starten, men etter å ha skiftet til denne, var det ingen problemer! :-D.

Det er noen flotte piercinger til ingen penger - helt sikkert noe verdt å kjøpe!
Review by Rikke Gregersen
Smart og feminin
Karakter
Den er super feminin. Den sitter også veldig behagelig, og den er ikke for mye. Den er lett å få i og ut igjen. Jeg har den i flere forskjellige fager, og de er så lette å skifte mellom. De forskjellige stenene er veldig flotte, og man føler seg alltid litt ekstra pen når man har denne piercingen i. Den kan holde i lang tid, hvis bare man passer litt på den. Helt sikkert en piercing jeg vil bruke mange gange enda og jeg vil anbefale til alle andre, som godt kan trenge noe å skifte litt med. Flott smykke :) Review by Mette Vibeke Hansen
Superflott
Karakter
Flott smykke, god kvalitet og super rask levering. Review by Nat
De er bare for geniale
Karakter
Jeg er superglad i min labret!! Bruker den til min Helix piercing og kan nå ligge på øret uten at en irriterende lås gnager på baksiden av øret. Jeg kan slett ikke beskrive hvor glad jeg er i den!! Review by Anita
Veldig fin
Karakter
Jeg er helt gal etter det her smykket til min tragus piercing. Fint og feminint og helt bestemt pengene verdt! Er super glad i det! Review by Pernille
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Gullbelagt labret med mange forskjellige farget sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder