Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Fish tail nesepiercing av 14 karat gull med innkapslet sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 379,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med en fish tail nesepiercing kan du lage din egen piercing, slik at den passer til din piercing. Om den skal være en L- formet piercing eller en neseskrue bestemmer du selv. Med det riktige verktøyet kan du lage den slik du selv ønsker. Denne modellen er laget av 14 karat gull og finnes i både allminnelig gull og 14 karat hvitt gull. Samtidig finnes den i to tykkelser og to kulestørrelser. Så du kan mer eller mindre få en skreddersydd piercing.

Uansett hvilken modell du velger, er lengden den samme. Lengden er 19 mm så det er plass nok til å bøye staven slik du ønsker det.  Stenen er den samme. I dette tilfelle en klar sten som er innkapslet, som betyr at det ikke er brukt lim ettersom stenen sitter nede i metallet, hvor kantene omfavner stenen, så den ikke faller ut.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-19
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Lengde 19 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i luftlinje og fra kule til kule. Dvs. at en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersiderne av kulene.
Stentype Kubisk zirkonia
Låstype Andre
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fish tail nesepiercing av 14 karat gull med innkapslet sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.