Salg på hele hjemmesiden

Laster inn...

Fake vridd septumpiercing med opalsten30%

Ikke på lager

Her kan du få deg en super lekker fake septumpiercing i et riktig flott design med en fin vridd kant. Den vridde kanten er konsekvent gjennom hele smykket, fra de to kulene i endene og rundt om den runde opalstenen i midten. Designet kunne godt minne litt om et tau eller rep og det får smykket til å fremstå som en blanding av rått design, med en yndefull og feminin opalsten.

Du har både muligheten til selv å velge farge på den vakre opalstenen, samt på selve smykkematerialet. Smykket i seg selv fås i enten blank eller gullfarge, som hver kan fås med enten en hvit, blå eller rosa sten. Velger du den blanke modellen kan den ytterligere fås med en sten i en deilig frisk grønn farge.

Hvis du skulle gå hen og få deg en ekte septumpiercing en dag og sitter og ergrer deg over at du nå ikke lengre kan bruke dette kule smykket, så fins det også råd for det.. Dette smykket lagerføres nemlig også som en ekte vridd septumpiercing med opalsten, som du har muligheten til å oppgradere til. Den ekte varianten er en smule større enn dette falske smykket, men passer perfekt til proporsjonene til en septumpiercing i nesen.

Detaljer
SKUFake-126
LåstypeClip-On
TypeFalsk septum
PlasseringSeptum
Diameter på ring9 mm.
MaterialeMessing
StentypeSyntetisk opal
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Fake vridd septumpiercing med opalsten
Din vurdering:
Fake vridd septumpiercing med opalsten