Fake tungepiercing av selvlysende akryl

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du alltid drømt om en tungepiercing, men aldrig turt å bli piercet - eller er du bare i tvil om hvordan det ville se ut? Denne falske tungepiercingen kan være løsningen på ditt problem. Kulen er laget av selvlysende akryl, hvor det er laget et hulrom på den ene siden av kulen. Du kan få kulen i flere forskjellige farger, hvor hver farge har sin egen selvlysende nyanse. Med denne falske tungepiercingen kan du derfor både se og føle hvordan det er å ha en ekte tungepiercing.

Kulen sitter fast på tungen ved hjelp av et vakuum. Du setter den fast på tungen ved å plassere kulen mellom tennene og suge luften ut av den, så det dannes undertrykk - På den måten sitter kulen godt fast på tungen. Ver obs på at kulen ikke er til permanent bruk. Du skal alltid huske å ta tungepiercingen ut før du f.eks. spiser eller drikker, siden du kan komme til å svelge den. Hvis du skulle komme til å svelge den kan du ta det med ro - den kommer nok ut igjen av seg selv - Vask den dog før du bruker den etterpå.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-166
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Kulestørrelse 8 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake tungepiercing av selvlysende akryl
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder