Fake septumpiercing med vridninger og firkantet sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 129,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nå kan du få den flotte looken av en superflott septumpiercing, helt uten selv å skulle legge nesen til nålen. Denne septumpiercingen er nemlig falsk og krever derfor ingen piercinghull overhodet. Smykket plasseres på nøyaktig samme sted i nesen som et ekte septumsmykke gjør, men med den vesentlige forskjell at det kun sitter i klem rundt neseskilleveggen, fram for å penetrere den.

Denne falske septumpiercingen er dekorert med flotte vridninger som bukter seg i et nydelig mønster, på begge sider av den firkantete midtstenen. På sidene avsluttes designet så med en vakker rund sten, slik at smykket har tre stener i alt. Den firkantede stenen i midten er den største og er plassert så den står og balanserer på spissen.

Selve smykket kan både fås i blank, gull- eller rosegullfarge, alt etter personlig stil samt smak og behag. Velger du en av de gyldne modellene vil stenene alle være klare som glass. Velger du derimot den blanke modellen har du også mulighet for å få smykket med enten røde eller rosa stener.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-104
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Bredde 19 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 18 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Er smykket limt? Ja
Det er brukt lim i produksjonen av dette smykket. Det kan f.eks. være stener som er limt på, kuler eller andre dekorative elementer som er festet med lim. Lim kan oppløses under vann, så vi anbefaler ikke at dette smykket brukes til daglig bruk, siden det dermed blir utsatt for væsker når du tar et bad, vasker deg eller driver med sport etc.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Godt fornøyd
Karakter
Rask levering. Valgte smykket med rød sten, følte at den kledde meg godt. Det eneste må være at den føltes som om den ikke satt så godt fast. Tok meg selv i å rette på den flere ganger, og når jeg gikk tok jeg den av i frykt for at den skulle falle ut. Review by Mikalea
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake septumpiercing med vridninger og firkantet sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder