Fake septumpiercing med orntisk design

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Fake er flott og spesielt når det overhodet ikke kan ses, at det rent faktisk er et falskt piercingsmykke man har på. Denne ultrafete septumpiercingen ser nemlig ganske ekte ut, fordi den delen som gjør den fake, sitter skjult oppe i nesen. I stedet for en hel ring som går gjennem en piercing i neseskilleveggen, er ringen her brudt på det øverste stykket, som i stedet klemmes fast om neseveggen fra hver sin side.

Smykket er i tillegg dekorert med det flotteste ornamentiske design, i form av en halvmåne med vakre buer og mønstre inni. Designet avsluttes med en gjennomført flott kant under hele halvmånen, av små tettsittende kuler, som nesten ligner perler på en snor. I midten sitter det så en ekstra liten formasjon av kuler, som gir den overordnede looken en riktig flott effekt.

Denne falske septumpiercingen er laget av messing men har fått en lekker finish som her fås i tre forskjellige varianter. Den fås i et stålblankt og stilrent look eller enten en gylden gull eller røtgullfarget modell. Du må bare velge hvilken av de tre flotte fargene som passer best til din stil og smak, før du legger smykket i kurven og går videre med din bestilling.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-99
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Bredde 13 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 16 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake septumpiercing med orntisk design
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder