Fake septumpiercing med hullete kant og kuler

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en flott og praktisk septumpiercing, helt uten å være piercet. Her får du nemlig et superflott fake smykke til nesen, som sitter i fast rundt neseskilleveggen, oppe mellom neseborene. Når smykket sitter som det skal, kan det faktisk ikke ses at det ikke er en ekte septumpiercing.

Dette smykket er dristig i sitt design, med et flott hullmønster langs den nedre kanten. Der er fem runde hull eller "buer" i alt, hvor den midterste er en smule større enn de andre fire. Hver enkelt bue er dessuten utstyrt med tre små kuler i pyramideform, inne i selve hull-formen. Den største buen i midten er dessuten dekorert med en enkelt kule nederst på yttersiden.

Denne fine falske septumpiercingen fås i tre forskjellige varianter. Den fås nemlig både i klassisk blank, elegant gullfarge samt en myk varm rosegullfarget model. Alle tre er flotte og bemerkelsesverdige på hver sin måte, så det er ene og alene et spørsmål om smak og behag.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-105
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Bredde 17 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 16 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Diameter på ring 9 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake septumpiercing med hullete kant og kuler
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder