Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Fake septumpiercing med dobbel turkis perlerekke

Tilgjengelighet: På lager

NOK 129,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Avsindig vakker og utrolig spesiell fake septumpiercing, som passer perfekt til deg som elsker looken med septumsmykker, uten selv å våge ta skrittet fult ut med en ekte septumpiercing. Her kan du nemlig få deg en fake septumpiercing, som "klemmes" fast rundt neseveggen og når den først sitter der, vil det se ut som om du har en riktig septumpiercing.

Smykket her består av en rund ring, som kun er brutt hvor den skal klemmes fast rundt nesen, og er dekorert med en masse små vakre turkise kuler. De flotte kulene er plassert i en dobbel perlerekke, hvor den ytterste rekken har sporadiske "hull" som tilsammen danner et utrolig flott og symmetrisk mønster i smykket. Mens den innerste rekken består av hele 10 små turkise kuler, så består den ytterste rekken kun av 5 kuler.

Denne fake septumpiercingen med dobbel turkis perlerekke, fås i tre forskjellige varianter. Du kan velge den i en vanlig blank utgave, en gullfarget utgave eller en søt variant i fargen rødtgull, som er en gullfarge i en mer rosafarget nyanse.

Hvis du synes det er litt for mye med hele to perlerekker på septumsmykket, kan du også ta en kikk på vår fake septumpiercing med turkis perlerekke, som er nesten maken til, bare med en enkel perlerekke.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-79
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Bredde 19 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 16 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Diameter på ring 9 mm.
Diameteren måles forskjellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punkt (ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene enden.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Låstype Clip-On
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake septumpiercing med dobbel turkis perlerekke
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.