Fake septumpiercing med 10 stener

Tilgjengelighet: På lager

NOK 199,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du en av dem som synes at septumsmykker er superkule, men aldri har fått surret seg ferdig til å få laget en septumpiercing, så har vi her løsningen på problemet - En fake septumpiercing med 10 flotte og skinnende stener.

Et septumsmykke skal, som navnet antyder, gå igennom septum. Denne modellen krever allikevel ikke et hull, da de to endene bare føres opp i hver sitt nesebor og dermed "klemmer" rundt selve neseveggen. Avstanden mellom de to endene er ca. 4 mm., og har, som du kan se på bildet, kuleformede ender så de ikke skraper og gjør skade. Merk deg at det ikke er noen fjærfunksjon eller andre bevegelige deler som kan klemme - Smykket er som det er.

Velg mellom to grunnfarger, som henholdsvis er en sølvblank utgave og en gullbelagt utgave. Begge modellene fås med forskjellige fargede stener. Velg den med klare stener for en "diskre" look eller gå etter den med multifargede stener, hvis du virkelig ønsker en masse oppmerksomhet.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-70
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Bredde 15 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 15 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake septumpiercing med 10 stener
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder