Fake septumpiercing av kirurgisk stål med blomst og sten

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 99,00

Nå kun: NOK 79,20

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Drømmer du også om å kunne bære en av de super pene septumpiercingene selv om du ikke er piercet i nesen? Da har vi her den helt perfekte løsningen til deg! Her kan du nemlig få deg en virkelig pen og feminin septumpiercing, som slett ikke krever noen former for piercinger. Det kan også være at du går og vurderer å få deg en ekte septumpiercing, eller ganske enkelt bare går og samler mot til det. Der kan en fake septumpiercing også være en veldig god måte å få prøvet ut looken, så du bedre kan vurdere om det er noe for deg.

Smykket her er laget av kirurgisk stål og kan fås i fire forskjellige flotte farger, som alle er like pene, på hver sin måte. Kirurgisk stål er et supert materiale, som både tåler vann, varme og kulde, og så holder det seg pent også over lengre tid. Her er det da både mulighet for å gå den stilrene veien, samt å leke med litt mer spennende farger hvis du har lyst på noe nytt og annerledes.

Den skjønne septumpiercingen er formet som en halv blomst som legger seg tett opp langs selve septumringen. Blomsten er forsynet med en funklende flott klar sten i midten, og vakre dråpeformede blomsterblader. Det er et uhyre feminint design, hvor det virkelig ikke er spart på kreativiteten.

Hvis dette smykket faller i din smak, vil du sikkert også like vår fake septumpiercing med blomsterlignende vridninger, som fås i de samme flotte fargene som dette smykket.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-156
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Bredde 15 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 17 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Er smykket limt? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake septumpiercing av kirurgisk stål med blomst og sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder