Fake selvlysende plugg med alien-ansikt

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Superkul fake plugg med et simpelt lite alien-ansikt på fronten. Pluggen er laget av kirurgisk stål og er flat på baksiden mens den er lett kuppelformet på forsiden. Den kuppelformede fronten utgjør faktisk selve hodet eller ansiktet på den lille alien. Helt nederst ved kanten sidder så de to mandelformede øynene som er den delen som er selvlysende. De lyser opp som to små grønne alien-øyne når det er mørkt, hvis de er blitt belyst på forkant.

Både front og bakdelen av pluggen er utstyrt med en sort o-ring som er en elastisk ring man normalt bruker til å holde sin plugg eller tunnel på plass med. I dette tilfellet er den kun satt på for syns skyld, for å gi smykket et mer troverdig look. Pluggen ser ut som om den sitter i en stretch på ca. 10 mm. men i virkeligheten er trådtykkelsen bare 1,2 mm. Så det er ikke store hullet som skal til for å kunne gå med denne fete fake pluggen.

Du bør også ta en kikk på vår fake selvlysende plugg med stjerne eller tribalspiral som er samme type smykke bare med et annet selvlysende mønster. Uansett hvilket av de tre smykkene du velger, har de alle det til felles at de lyser opp på en utrolig fet måte i nattens mulm og mørke.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-67
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake selvlysende plugg med alien-ansikt
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder