Fake ring

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Endeløse piercingringer er en av våre mest populære produkter og derfor vil nå også gerne gi deg som ikke har et piercinghull mulighet til å benytte en slik ring. Ringen har en riktig god størrelse som hverken er for stor eller for liten og kan derfor brukes et utall av steder. Eksempler kunne være nesen, øret eller leppen, men det er nesten kun din egen fantasi som setter grensen for hvor du kan bruke denne fikse lille fake ring.

Ringen fungerer slik at den har et lite "skyte-stykke" som kan trekkes tilbage og inn i selve ringen, så ringen kan settes fast der hvor den skal sitte. Man trekker enkelt stykket tilbake ved å trekke i den lille skiven som tydelig ses på ringen. Når man så slipper grepet igen, hopper skiven tilbake inntil den møter motstand, og ringen sitter dermed i spenn på øreflippen, leppen eller hvor man engang har valgt sette den.

Den lille skiven må naturligvis sitte der hvor den ikke kan ses, det vil si enten på baksiden av øret eller innsiden av leppen/nesen hvis det er der man har valgt å sette sin ring. Det er enkelt og bekvemt og ikke en sjel vil kunne se at det ikke er en riktig ring du har på.

Ringen kan kjøpes i fargene blank, svart, hot pink, hematitt og gull. Du velger selv fargen i boksen over. Vennligst merk deg at hot pink måler 12 mm. i diameter

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-33
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (12)
Grei som prøve-piercing
Karakter
Brukte denne for å bestemme hvor jeg skulle ta min helix-piercing. Ringen står i spenn og er vond å ha på, så jeg kunne ikke bruke den lengre enn 1/2 til 1 time. Anbefaler denne hvis du er usikker på hvor du vil ha din piercing :) Review by Freddi
Super skjønne :D
Karakter
Det var akkurat det jeg lette etter da jeg ville se om jeg kunne holde ut med et snakebite. De klemte litt i starten for meg men er mye bedre nå etter at jeg har gått med dem i lengre tid :). Review by Michelle
pen men au
Karakter
Den sitter veldig fint fast. Den ville kunne brukes til hverdag hvis ikke det var for at den satt så hardt i klem at den gjør vondt etter et par timer og etterlater et lite trykkmerke når man tar den av. Det forsvinner dog raskt igjen. Så hvis man ikke har noe imot å lide for skjønnheten er den helt perfekt. Review by Tanja
Nesten perfekt
Karakter
Meget troverdig. Jeg synes dog at den er i litt dårlig kvalitet (pris og kvalitet henger mange ganger sammen), men utover det er den perfekt - dog ikke som ring til neseborene, der blir den for bred, men til septum etc er den super :) Review by Emilie
Kan anbefales
Karakter
God kvalitet for pengene og den sitter godt fast. Hvis du ønsker en ring som ser realistisk ut, så er denne perfekt. Den er ikke så stor som dem man får kjøpt i andre butikker, hvilket gjør at den ser mer realistisk ut og det faktisk er vanskelig å se at den er klipset fast Review by Truls
Amazing
Karakter
Helt fantastisk... Review by Pinki :P
Super bra
Karakter
Ringen er utrolig bra og flott. Den sitter superfint. Kan godt anbefales. Review by Julie
Dårlig kvalitet, men ligner godt
Karakter
Jeg prøvde den på raskt en kveld og den virker allerede litt løs. Men den ser ekte ut som septum, så den delen er perfekt. Review by Rikke
Perfekt gimmick
Karakter
Til den prisen kjøpte jeg en av hver. Var dog ikke oppmerksom på at den ene var litt større enn den andre, men det står jo i teksten, så ikke noe å sette en finger på, det var bare jeg som ikke hadde lest ordentlig :)
Brukte den sorte til en punk-fest på skolen min og looken ble fullstendig fullført. Har intet å klage over.
Review by Nilsen
Billig, rask levering
Karakter
Det var akkurat det jeg lette etter til min septum. Og den er perfekt hvis man ikke vil ta en ekte. Den er veldig behagelig å ha i. Kan klart anbefales :) Review by Emma
Ganske bra
Karakter
Den var billig, lett å ta av og på.
Men svartfargen flasset litt av i kantene, ellers fornøyd.
Review by Ada
Utrolig bra!
Karakter
Ganske fornøyd, veldig lett å ta på og av, virker ekte. Review by Sofia
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake ring
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder