Fake plug med sten og o-ring

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nå kan du få de flotteste fake plugsene til dine ører, helt uten å stretche dem. Disse fake plugsene består av en kun 1,2 mm. tykk stav mens de gir inntrykk av å være en plug med en diameter på 6 mm. De er ikke voldsomt store men det fremmer kun troverdigheten enda mer, så det vil se ut som om dine ører er stretchet når du har dem i.

Pluggen består av en stav av kirurgisk stål samt to falske plug-ender av svart akryl. Begge endene er utstyrt med en svart o-ring som sitter i en liten fordypning som sikrer at den ikke bare faller av. O-ringen har ikke noe praktisk formål når pluggen er fake, den sitter der bare som pynt samt for å gi smykket et ekstra piff av troverdighet som en ekte plug. Forsiden av pluggen er dekorert med en stor flott og fasettskårt sten, som fyller hele pluggen ut. Den svarte o-ringen ses så som en svart kontrastkant rundt om stenen, som kan fås i enten klar, blå, rød, rosa eller turkis.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-63
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket limt? Ja
Det er brukt lim i produksjonen av dette smykket. Det kan f.eks. være stener som er limt på, kuler eller andre dekorative elementer som er festet med lim. Lim kan oppløses under vann, så vi anbefaler ikke at dette smykket brukes til daglig bruk, siden det dermed blir utsatt for væsker når du tar et bad, vasker deg eller driver med sport etc.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Ser kule ut når man har dem på
Karakter
Fikk mine fake plugs nylig dagen etter jeg hadde bestilt dem, og bestilte en Søndag... sykt...

Litt vanskelig å sette i... altså hvis man som meg har lange negler... ;)

Eneste lille kritikk er at staven godt kunne vært et par millimeter kortere så ville det sett mer ekte ut ved å klemme en smule på øret... ;) for det første fra det skal man se med hendene for å se at det ikke er ekte.
Review by Nikita
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake plug med sten og o-ring
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder