Fake nesepiercing med vinkel og stener

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Mange går rundt med tanken om å få en nesepiercing, men er redde for hva resultatet blir - du er kanskje én av dem. Med dette smykket kan du få følelsen av hvordan det er å ha en nesepiercing, helt uten å måtte dra til din lokale piercer. Smykket består av étt stykke messing, som har blitt formet som en U og deretter belagt for å gi den en blank og skinnende overflate. På yttersiden av smykket, altså den delen som kommer til å sitte og pynte opp din nese, sitter det noen små klare stener som får smykket til å glitre.

Du kan få smykket i to forskjellige utgaver, en liten og en stor - du kan se størrelsesforskjellen på bildet lengre opp, den lille utgaven har en kortere vinkel enn den store utgaven. På den lille sitter det tre små klare stener på spissen av vinklen, og på den store sitter det en lang rekke stener fra bunnen til toppen av vinkelen på smykket.

Denne formen for piercing kalles også en "clip-on piercing", hvilket også betyr at den kan brukes flere steder enn kun i nesen. Du kan for eksemple bruke den i øret som en ørepiercing - eller andre steder. Bare fantasien setter grenser.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-86
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake nesepiercing med vinkel og stener
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder