SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Fake brystskjold med hjerter

kr 89,00
På lager

Har du gått og overveid å få deg en brystpiercing men har litt vannskelighet med å ta beslutningen fult ut? Da har du her muligheten til å prøve det ut på den mest yndige og dekorative måten man nesten kan forestille seg. Her får du nemlig et super flott fake brystskjold med hjerter flettet inn i hverandre overalt i det flotte mønsteret.

Brystskjoldet er veldig lett og enkelt å bruke, det klipses bare på rundt brystvorten hvor det vil sitte i spenn og se ut som om det sitter fast med en stav gjennom brystvorten. Den innvendige diameteren som skal rundt brystvorten måler ca. 9 mm., men kan presses sammen og utvides etter behov. Ut over å se flott og dekorativt ut, er det også en opplagt måte for deg å få prøvd ut det med brystpiercinger, før du tar den endelige beslutning om å få laget en selv.

Du kan få det søte brystskjoldet med hjerter i to forskjellige modeller, nemlig en blank eller en gullfarget. Begge modellene er laget av kirurgisk stål, den ene har bare fått tilføyd et deilig gyldent gullbelegg.

Hvis du ikke er så glad i hjerter, kan du også ta en kikk på vår fake brystskjold med tribalmønster som er ikke er like feminin i sitt design, men som ellers fungerer på nøyaktig samme måte.

Detaljer
NameFake brystskjold med hjerter
SKUFake-73
LåstypeClip-On
TypeFalsk brystvortepiercing
PlasseringNippel
Diameter på ring9 mm.
MaterialeKirurgisk stål
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Fake brystskjold med hjerter
Din vurdering:
Fake brystskjold med hjerter