Fake brystpiercing med vinger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er helt vill etter brystpiercinger, men ikke helt selv tør å ta skrittet fult ut og få laget en, så har du her en god mulighet til å få prøvet ut brystpiercing-lokken før du tar din endelige beslutning. Her kan du nemlig få deg en fake brystpiercing som kan brukes helt uten piercinger.

Smykket består av en rund ring som er åpen i den ene enden. De to endene i ringen er begge utstyrt med en liten beskyttende kule som øker komforten under bruk. Åpningen føres opp rundt brystvorten og klemmes sammen og vips, du har nå en superfin brystpiercing.

Men du får selvfølge ikke bare en ring, nei du kan virkelig komme til å føle deg fri som fuglen, både i ordentlig forstand samt i overført betydning. For ikke nok med at du her har friheten til å velge om du vil pierces eller ei, du får også en ring som er dekorert med de søteste små vinger på hver side. De små vingene er utrolig detaljert utført med flotte mørke avtegninger som gir designet en ekstra lekker piff.

Ringen måler 8 mm. i innvendig diameter men dette målet kan tilpasses etter behov, alt avhengig av hvor mye man klemmer ringen sammen. Det er ingen unskyldning for ikke å prøve denne flotte fake brystpiercingen med vinger, og hvem vet, kanskje blir den det første skrittet til en ordentlig brystpiercing en dag.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-152
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake brystpiercing med vinger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder