Endeløs ring av titanium med hengsel

Tilgjengelighet: På lager

NOK 129,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

La oss si det med det samme - Dette smykke er både lett, men også vanskelig å håndtere. Man kan si at jo tynnere ringen er og jo større diameteren er, jo lettere er den å åpne og lukke. Motsatt, så blir ringen vanskeligere å åpne og lukke jo mindre diameteren er og jo tykkere ringen er. Her anbefaler vi enten en ringlukker og en ringåpner eller et "multitool", som er en tang med begge funksjoner. Finn dem under kategorien "Verktøy". Det er naturligvis en engangsinvestering og kan brukes til mange smykker.

Men når det er sagt, så finner du nok ikke et bedre smykke enn dette. Både kvaliteten i hengslet samt samlingene er nærmest presise. At smykket også er laget av titanium gjør kun situasjonen bedre. Titanium kan brukes i alle piercinger og er ofte det pierceren bruker som førstegangssmykke. Titanium inneholder ikke nikkel og er derfor også perfekt hvis du lider av nikkelallergi.

Ringen finnes, som skrevet, i flere forskjellige størrelser. Her velger du naturligvis selv dine mål, alt etter hvor ringen skal brukes.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-117
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Titanium
Du kan ta det helt med ro. Dette smykket er laget av rent titanium og inneholder absolutt ingen nikkel. Titanium er så sikkert at det bl.a. brukes på sykehus, hos tannlegen og mange andre steder. Legg merke til at det muligvis kun er den delen som går gjennom huden som er laget av titanium.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Endeløs ring av titanium med hengsel
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder