Endeløs piercingring av akryl i fem farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne unike store endeløse piercingringen er laget i akryl og fås i fem forskjellige kule farger.
Dette superkul piercingsmykket er velegnet til deg som har stretchet din ørepiercing, brystpiercing eller intimpiercing.
Men igjen kan vi ikke si det nok ganger, det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du vil utsmykke din kropp.

Dette produkt er laget av et lettvektsmateriale, som bare gjør det enda fetere å ha sittende og så trenger du ikke engang tenke over å få det ut når du skal bade.

Denne endeløse piercingringen fås med følgende trådtykkelse:

 • 3 mm. (Diameter: 14 mm.)
 • 4 mm. (Diameter: 16 mm.)
 • 5 mm. (Diameter: 16 mm.)
 • 6,5 mm. (Diameter: 16 mm.)
 • 8 mm. (Diameter: 16 mm.)
 • 10 mm. (Diameter: 20 mm.)

Du kan velge mellom disse fargene:

 • Klar
 • Rød
 • Grønn
 • Blå
 • Svart

Selve ringen åpnes ved at du løfter lett på det lille stykket og lukkes igjen lett ved å enkelt sette den lille tappen ned i den ene siden først.

Velkommen til en hel verden av unike og fargerike piercingsmykker.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-55
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Endeløs piercingring av akryl i fem farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder