100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Dermal formet som stjerne med stor sten i midten

kr 159,00
På lager

Her kan du skaffe deg ditt helt eget lille stykke av himmelen. Med denne dermalen kan du nemlig skru din egen stjerne ned i din base. Smykket du har klikket deg inn på er nemlig en dermal som er formet som et stjerne. Stjernen er laget av messing og belagt med forskjellige belegg. Smykket er blant annet belagt med 14 karat gull for å gi smykket en gullfarge, eller rhodium, hvis man ser på den blanke utgaven. Det er flere farger å velge mellom, så det er kun din oppgave å velge din favorittutgave. Hvis man vender om på smykket finner man en skrue på baksiden. Denne skruen er laget av kirurgisk stål, siden det er den delen av smykket som kommer i kontakt med kroppen - skruen er dog ikke belagt med 14 karat gull.

På fronten av smykket er det også blitt påsatt en masse små klare stener - det sitter nemlig 2 stener på hver arm av stjernen, som gradvist blir større jo lengre man kommer mot midten. Utover det sitter det også en enda større klar sten i midten av smykket. Alle stenene sitter fast ved hjelp av de små forhøyningene man kan se på smykket, som sitter rundt hver sten.

Detaljer
NameDermal formet som stjerne med stor sten i midten
SKUDermal-57
Trådtykkelse1.2 mm (Passer til 1.6 mm dermals)
TypeDermal topp
PlasseringAnti-øyenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kinn, Butterfly, Brystbenet, Spaltning, Hofter, Christina/Venus
MaterialeKirurgisk stål
Farge på stenKlar
StentypeKubisk zirkonia
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Dermal formet som stjerne med stor sten i midten
Din vurdering:
Dermal formet som stjerne med stor sten i midten