100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Dermal av 14 karat gull med stor sten i midten

kr 1299,00
På lager

Denne dermalen vil med sikkerhet få alle øyne dratt til deg - forutsatt at ditt dermal anchor ikke sitter et sted hvor den er gjemt. Smykket er utstyrt med en markant kubisk zirkonia sten i midten, som gir smykket sin utstråling og eleganse. Ikke nok med det så sitter det også flere små klare stener rundt den store stenen i midten. Alle stenene sitter fast ved hjelp av små "kuler" av det samme materialet som resten av smykket er laget av - derfor har det heller ikke vært nødvendig å bruke lim til å feste stenene. Det betyr dog ikke at det er en god idé å ha på smykket i bad eller dusj.

Smykket er nemlig laget av 14 karat gull, og du kan velge mellom flere forskjellige 14 karat utgaver, som for eksempel 14 karat hvitt gull. Materialet brukt til smykket er kun med på å gjøre smykket enda mer eksklusivt og nydelig - dette er virkelig et smykke man kan skryte av.

Detaljer
NameDermal av 14 karat gull med stor sten i midten
SKUDermal-55
Trådtykkelse1.2 mm (Passer til 1.6 mm dermals)
TypeDermal topp
PlasseringAnti-øyenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kinn, Butterfly, Brystbenet, Spaltning, Hofter, Christina/Venus
Kulestørrelse8 mm.
Farge på stenKlar
StentypeKubisk zirkonia
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Dermal av 14 karat gull med stor sten i midten
Din vurdering:
Dermal av 14 karat gull med stor sten i midten