Dermal anchor med sten av opalite

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

En dermal anchor piercing er født til å være simpel og vakker og det lever dette meget yndige smykket fullt opp til. Her får du nemlig en dermal anchor av rent kirurgisk stål, som er både blankt, slitesterkt og pent på en klassisk tidløs måte. Du har dog også muligheten til å få dette smykket i en gullfarget variant, som gir et litt mer elegant utseende. Denne dermal piercingen er dessuten utstyrt med en yndig opalite-sten som pryder den lille toppen på nydeligste vis.

Du har også mulighet for å velge mellom fire forskjellige varianter av opalite-sten, nemlig en hvit, grønn, blå eller rosa type. Opalite er en meget rolig sten i myke behagelige farger som menes å styrke den indre sjelefred samt virke fremmende på kjærlighetsforhold. Det sies dessuten at stenen er god til meditasjon.

Utover fargen kan du ytterligere velge mellom tre forskjellige størrelser på stenen, alt avhengig av hvor synlig du ønsker at din dermal piercing skal være. Hvis det er en diskret piercing som kun er ment å skulle kunne skimtes, har du mulighet til å få en sten helt ned til 3 mm. i størrelse. Er det derimot en dermal piercing som er skapt for rampelyset, kan du komme helt opp i en 5 mm. stor sten. Eller du kan velge den gyldne middelvei og gå for modellen med en 4 mm. stor opalite-sten.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Dermal-31
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Gullfarget med klar, grønn og rosa sten.
Karakter
Veldig flott og meget elegant. Review by Caroline
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Dermal anchor med sten av opalite
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder