Buet stav med mange stener

Tilgjengelighet: På lager

NOK 199,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du sjansen til å få deg et skjønt og skreddersydd smykke, som vil passe perfekt til enten en øyenbrynspiercing, en brystpiercing, en frekk liten intimpiercing eller hvilken som helst annen piercing hvor staven vil passe. Den buede staven er nemlig utført i et design som passer som hånd i hanske, til alle disse piercingformene. Staven, med sin myke buede runding, er utstyrt med en super flott kule i begge ender.

Dette er dog ikke en helt vanlig kule, for her er det faktisk snakk om en kule som er tett besatt med funklende flotte stener. Utover hele herligheten finner du så et klart og glatt akrylbelegg som sørger for å holde stenene på plass, samt å holde smuss o.l. ute. Kulen er til og med utstyrt med et metallgjenge der hvor staven skrues i. Så det er virkelig snakk om en kvalitetskule fra innerst til ytterst. Du velger naturligvis selv mellom de forskjellige rappe fargene den fås i.

Du velger også selv om du ønsker en stav av titanium, som er det absolutt beste man kan by sin piercing, eller kirurgisk stål, som også er et godt og solid materiale. Smykket fås i to forskjellige tykkelser og adskillige lengder. På den måten kan du være helt sikker på å få deg en buet stav som passer helt perfekt til akkurat din kropp og piercing.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Banana-Ferido
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Buet stav med mange stener
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder