100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Brystskjold med hjerte og vridninger-22%

kr 100,62 Så lav som kr 129,00 -22%
På lager

Skaff deg en superflott, frekk og stilfull brystpiercing med dette nydelige og ytterst elegante brystskjoldet. Smykket er designet som et meget pent skjold som legger seg som den perfekte ramme rundt en av dine mest intime piercinger. Den 19 mm. lange staven som går gjennom selve piercinghullet er forsynt med en klassisk lukkekule i begge ender. Hullet i midten av smykket, hvor brystvorten vil titte fram som sentrum for hele herligheden, er 14 mm. bredt i diameter.

Selve skjoldet består av et vakkert mønster av hjerter og vridninger som godt kan gi fornemmelser av et ekko fra en svunnen tid. Mønsteret er fullstendig symmetrisk, med tre søte hjerter som er plassert med nøyaktig samme avstand til hverandre.

Du kan fritt velge mellom tre skjønne farger når du investerer i dette brystskjoldet. Hvis du foretrekker the tried and true, så vil den blanke modellen trolig tiltale dig. Den er både klassisk og tidløs og kan brukes til ethvert humør. Men hvis du gjerne vil ha et litt mer feminint touch over din brystpiercing, kan du med fordel vurdere å velge enten den gull- eller rosegullfargede modellen, som begge gir en fantastisk effekt til de kvinnelige kurver, med deres myke gyldne glød.

Detaljer
NameBrystskjold med hjerte og vridninger
SKUNipple-82
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNippelskjold
PlasseringNippel
Lengde19 mm.
Diameter på ring14 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystskjold med hjerte og vridninger
Din vurdering:
Brystskjold med hjerte og vridninger