100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Brystpiercing med stener og vridd design-22%

kr 100,62 Så lav som kr 129,00 -22%
På lager

Er du på utkikk etter en frekk liten sak av den slags som kun blir sett av de spesielt utvalgte? Så sjekk denne flotte og frekke brystpiercing ut, for den har det hele og så enda litt mer til. Smykket er et såkaldt brystskjold som plasserer seg med brystvorten i sentrum. Staven som går gjennom selve piercingen, lukkes med en lukkekule i begge endene, mens den runde ringen legger seg som en ramme rundt brystvorten.

Undersiden av ringen er dekorert med et flott og symmetrisk vridd mønster samt tre klare stener. Stenene er plassert henholdsvis i sidene samt nedenfor og følger samme symmetriske linje som det vridde designet.

Du kan til og med velge dette smykket i fire forskjellige farger, alt etter hva du synes passer best til deg. Det er en helt alminnelig plain modell som bare er blank men hvis du føler deg litt mer dristig, kan du også gå etter den svarte, gullfargede eller rødtgullfargede varianten. Vær allikevel oppmerksom på at den svarte ikke er kullsort men nærmere er over i en mørk grå nyanse.

Detaljer
NameBrystpiercing med stener og vridd design
SKUNipple-53
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNippelskjold
PlasseringNippel
Lengde14 mm.
Diameter på ring10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystpiercing med stener og vridd design
Din vurdering:
Brystpiercing med stener og vridd design