100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Brystpiercing med firkantet anheng-22%

kr 100,62 Så lav som kr 129,00 -22%
På lager

Super nice piercingring til brystet med et flott stenbesatt anheng som er formet som en firkant. Anhengets form er ikke flatt men har de samme dimensjoner som en terning med 6 sider. Hver av de seks sidene er utstyret med en flott skinnende sten som buler litt ut, slik at helhetsinntrykket godt kan minne om en liten ball med en litt kantet form.

Ringen fungerer som en kulering hvor kullen i ringen har to små fordypninger i siden som ringen bare dyttes inn i. Ringen sitter godt fast når den først sitter der men kan samtidig dreies rundt slik at anhenget alltid vil legge seg pent ut over ditt bryst, uanset form og størrelse. Hvis du ikke synes det sitter pent på ditt bryst, snur du bare litt på den lille kulen, inntil det sitter som det skal.

Anhengets unike motiv gjør smykket litt rått og kult å se på, frem for sukkersøtt og romantisk som så mange andre smykker. Så hvis du er en av de kule jentene som gjerne vil ha en brystpiercing som avspeiler din personlighet, så er ringen med den stenbesatte firkanten her akkurat noe for deg. 

Du velger selv om du vil ha smykket med klare, turkise eller lyserøde stener. Det velger du i boksen ovenfor før du legger varen i kurven og fortsetter til bestilling.

Detaljer
NameBrystpiercing med firkantet anheng
SKUNipple-40
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeCaptive bead ring
TypeKulering
PlasseringNippel
Diameter på ring12 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystpiercing med firkantet anheng
Din vurdering:
Brystpiercing med firkantet anheng