Brystpiercing av 14 karat gull med hjerteanheng og sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 2 039,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du så heldig å være piercet i brystet, eller enda bedre, i begge bryster, så har vi her et smykke af 14 karat gull som er utrolig feminint og kan gjøre enhver kjedelig aften litt mer spennende. Smykket består i all sin enkelthet av en rett stav som måler 14 mm. fra kule til kule. Legg dog merke til at det sitter et kjede på staven som også tar litt plass. Det er ca. 12 mm. mellom kjedets ender og ca. 7 mm. fra bunnen av staven til nederste innvendige punkt på kjedet. Så din brystvorte må maksimum være 12 mm. i diameter hvis du er piercet i midten av brystvorten.

Kjedet nevnt ovenfor er ikke et bevegelig kjede. Den er fast og består av to snorer som er snodd rundt hverandre. På kjedet sitter et lite anheng, som dog kan beveges fritt fra side til side. Anhenget består av en liten sten som er formet som et hjerte, hvor det nedenfor er enda et hjerte. Hjertet er som resten av smykket laget av 14 karat gull, hvorpå det er festet stener rundt hele kanten. Hele anhenget måler ca. 21 mm. i lengden.

I hver ende av staven sitter en 5 mm. stor kule. Det er dog kun den ene kulen som kan skrues av, men mer er heller ikke nødvendig. Du kan derfor ikke skifte til en lengre eller kortere stav.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nipple-26
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 12 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Vedhengslengde 29 mm.
Her er det kun selve vedhenget som har blitt målt. Altså delen som sitter under bunnkulen - Fra bunnen av bunnkulen til bunnen av vedhenget.
Materiale 14 kt. gull
Er smykket limt? Ja
Farge Klar
Kulestørrelse 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Brystpiercing av 14 karat gull med hjerteanheng og sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder