Informasjon om piercinger og stretching

Her finner du vårt forsøk på å gi deg svar på alle dine spørsmål vedr. piercinger og stretching.

Velg bare en av kategoriene under og du vil kunne lese mye mer om alle typer piercinger, risiko, historie, fremgangsmåter og mye mer.

Velg din kategori her:

 

Finn svaret eller still et spørsmål

Vi vil veldig gjerne kunne servere alle svarene på dine spørsmål på et sølvfat. Derfor håper vi også at vi har avdekket alle tenkelige spørsmål i våre mange artikler. Hvis det hender seg at vi har glemt noe du gjerne ville vite, så bare spør. I bunnen av hver artikkel, finner du et par felt hvor du kan skrive ditt navn, din email og ditt spørsmål. Så snart vi har svaret, får du beskjed pr. email og andre vil kunne lese ditt spørsmål også. De vil dog ikke kunne se din email. Så spør i vei, det kommer kun andre til gode. For hvis du er i tvil, er andre det sikkert også. På den måten kan vi hjelpe flest mulig av gangen. Husk at det er helt okay å være annonym. Bare la være å skrive ditt navn, så ingen finner ut av hvem du er.

Vi har også laget et par guides, til deg som ønsker å være grundig i din rengjøring av dine piercingsmykker, rensning av din nye piercing eller stretche korrekt og uten komplikasjoner. Disse guidene finner du fram til ved å klikke på de tingene du søker informasjon om. Enten i form av skrift her på siden eller via en stor guide vi sender deg gratis pr. email som PDF.

Vennlig hilsen BodyMod.no

 

Legg igjen en kommentar