Assortert tungepiercing med kuler av akryl

Tilgjengelighet: På lager

NOK 9,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Jepp, du så helt riktig - Disse tungepiercingene koster kun 5 flate kr. pr. stk.
Er det så noe galt med dem? Niksen, materialene er stadig de sikre (kirurgisk stål og akryl) og den eneste grunnen til at de er så billige er at vi bare ønsker å få dem vekk. Derfor er prisen nå banket ned!

Så mangler du litt nytt til tungen, så har du her muligheten til å få en av de mange flotte modellene. Den eneste ulempen er at du ikke selv kan velge fargen/designet - Så ta en sjangse og bestill deg selv noen nye flotte tungepiercinger :)

Husk at begge kulene kan skrus av staven og settes på en mindre hvis dette ønskes. Målene er som standard for en tungepiercing, se ovenfor.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode U-33
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 16 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Farge Blandet
Kulestørrelse 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (5)
Billig og bra
Karakter
Kjempefornøyd! bestilte 5 piercinger å alle er flotte:D Review by Kristine
Fornøyd kunde!
Karakter
Veldig fornøyd med både kvalitet og leveringstid! :3 ikke siste gang jeg kommer til å handle her! Review by Ida
Supre tungepiercinger!
Karakter
Bestillte 40stk. Fekk de innen 2-3 dager. Mangen forskjellige farger og motiver, noe som passer meg perfekt da jeg liker godt å variere piercing for hver dag! Kjempe god kvalitet, ingen av kulene er blitt ødelagt og de ligger godt i munnen.
Alt i alt, super fornøyd. Blir ikke siste gang jeg bestiller her ifra ivertfall! :D
Review by Linn Therese
Kjempe fornøyd!
Karakter
Alle kulene funket perfekt, elsket fargenene på dem også :3 Tryggere for tenna dine med akryl, annbefaler! :D Review by Roelga
Fine piercinger - billig
Karakter
Akryl kulene funket også på de andre stengene jeg hadde, og var mer behagelig. Ikke klirrer så mye på tennene. Kjekt å ha :) Review by IJ
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Assortert tungepiercing med kuler av akryl
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder