8 teflon tungepiercinger 89 kr

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du virkelig gjøre litt av et kupp for her får du en samlet pakke med hele 8 flotte tungepiercinger i forskjellige farger, i ett og samme kjøp. Alle de flotte tungepiercingene er laget av teflon som er et både bløtt og super behagelig materiale å bruke i tungepiercinger. Kulene er laget av akryl som er skånsomt mot både tenner og tannkjøtt. Både teflon samt akryl er 100% nikkelfritt så også i den forbindelse kan du være fullstendig trygg med disse materialer.

Du får som sakt 8 forskjellige tungepiercinger som blir levert i de 8 friske fargene du kan se på bildet. Lengden er 16 mm. på dem allesammen men du kan faktisk selv forkorte staven, hvis du synes at 16 mm. er for langt til din tunge. Det er superenkelt og krever kun en saks samt en liten metallkule som har samme trådtykkelse som staven. Du kan se nøyaktig hvordan man gjør her i videoklippet:

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-Pack-4
Antall enheter 8 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 16 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Farge Blandet
Kulestørrelse 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Deilig materiale
Karakter
Jeg vil bare komme med en kommentar til disse piercingene. Jeg ble positivt overrasket over materialet, som er deilig mykt og dermed også skånsomt for tennene. Selve staven er så myk at den kan bøyes. Review by Christian
Deilig
Karakter
Det var fint å få dem, og få noen forskjellige farger, da jeg nok som en del andre synes det er kult med de forskjellige fargene å velge mellom :)

Kvaliteten er super og de er deilig skånsom mot tennene og ganen, så vel for oven som for neden.

+ de gjør ikke så vondt å tygge i, hvis du ikke helt har vent deg til din piercing enda
Review by Lene M
Super behagelige.
Karakter
De her tungepiercingene er veldig behagelige å ha i munnen. Og de er også mer skånsom mot tennene hvis man kommer til å tygge på dem.
Jeg synes faktisk at denne pakken er perfekt for folk med nye tungepiercinger - det er ikke for dyrt, og det er en hel haug farger å velge mellom .. og igjen - de er behagelige å ha på og skånsom mot tennene, og hvis du er ny eier av en tungepiercing, kan du ofte komme til å bite i det eller klappe den mot tennene. Så jeg vil absolutt anbefale akkurat denne piercingpakken til andre. Også fordi det er veldig behagelige farger og et stort utvalg av farger som du kan matche nesten med alt. Jeg har anbefalt denne siden og og denne piercingpakken med tunge piercinger til mange av de jeg kjenner :)
Review by Anne-Sophie Finmann
Skriv din egen omtale
You're reviewing: 8 teflon tungepiercinger 89 kr
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder