SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

8 søte labrets i pakketilbud-22%

Dette tilbudet slutter om ...
Ikke på lager
Dette tilbudet slutter om ...

I dette pakketilbudet får du hele åtte lekre labrets i hver sin farge. Piercingsmykkene er laget av kirurgisk stål som er et veldig brukt materiale til piercingsmykker generelt. Det er nemlig et utrolig robust materiale som samtidig ikke frigir nikkel, som gjør det superegnet til nettopp piercingsmykker.

Disse leppepiercingene er spesielt velegnet til deg som gjerne vil kunne skifte smykke til din piercing oftere og variere mer. Med denne prisvennlige labret pakken, kan du jo faktisk ha en ny farge hver dag i løpet av uken. Hver enkel labret har en toppkule som er laget i akryl, som bare skrus av og på selve labretstaven. Det er super enkelt og virkelig praktisk for deg som gjerne vil skifte din leppepiercing eller ørepiercing forholdsvis ofte.

Skynd deg å bestille den lekre labretpakken allerede i dag, så kan du snart nyte godt av din nye labretpakke med en ny farge til hver dag.

Detaljer
Name8 søte labrets i pakketilbud
SKULabret-Pack-5
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypePiercingsett
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Lengde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse3 mm.
FargeBlandet
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeAkryl
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:8 søte labrets i pakketilbud
Din vurdering:
8 søte labrets i pakketilbud