7 tungepiercinger med teflon stav og akryl kugler

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du får 7 flotte tungepiercinger i det enormt fleksible materialet teflon med akryl kuler. Du får selvfølgelig 7 forskjellige farger, så du har noe å skifte imellom.

Tunge piercingenes kuler er fremstilt av akryl i glimtende farger, og er derfor både utrolig fargestrålende samt valdig sikre for dine tenner.

I denne pakken får du følgende farger:

  • Svart
  • Lilla
  • Blå
  • Rosa
  • Pink
  • Grønn
  • Klar

Det gir en stykkepris på kun 11,25 kr!

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-Pack-2
Antall enheter 7 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 16 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Farge Blandet
Kulestørrelse 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (9)
Superflott
Karakter
De er så superbra :) de kan bøyes litt så hvis man får bitt i den bøyer staven seg bare:) Review by Stine
Den perfekte fargepakke
Karakter
Hvis du akkurat som jeg skulle kjøpe pircinger for første gang, så kan du trygt kjøpe denne pakken... ! smykkene er så behagelige å ha i og da det er 7 forskjellige farger kan du lage akkurat de kombinasjonene du ønsker. !! Review by Heidi Fangel
Bare fantastisk!
Karakter
Super kult produkt! Har lenge vært på utkikk etter noen piercingsmykker i plast slik at jeg ikke ødelegger tennene mine. Disse syv piercingene er fantastiske, og hvis de er litt for lange i forhold til din tunge klipper du bare et lite stykke av - ballene selv lager et nytt gjenge. Og en god detalj; glitter og sterke farger, noe som gjør det enkelt å velge en piercing for enhver anledning og ethvert humør! :) Review by Pernille
Godt alternativ :)
Karakter
Jeg synes de er veldig bra hvis du ikke ønsker å ha tungepiercinger av metall, av hensyn til tennene. Jeg synes det er supert at du kan bytte mellom dem alle, så det er alltid en ny farge å nyte. De ser veldig bra ut, og så er den ekstra feminin i forhold til kanskje en normal sølvstang. Og at du enkelt kan skjære et lite stykke av hvis de er for lange gjør dem så lett å håndtere :) super billig pakke! Review by Mette Vibeke Hansen
Supergode!
Karakter
De er kjempeflotte. Flott å få så mange forskjellige farger, til så billige priser! :) Review by Karoline
BILLIG!
Karakter
Mer er det ikke å si om det :) Review by Maya
Billig
Karakter
Intet å sette en finger på her :) Review by Kirsten
Fine
Karakter
Veldig fornøyd, de kom raskt og var utrolig fine.
Eneste jeg har å klage på at smykkene var litt for lange..
Review by Lisa
FINE OG RASK LEVERING!
Karakter
Jeg ble veldig fornøyd når de kom bare 3 dager etter at jeg bestilte dem. Det eneste er at de "glitrer" ikke så mye som på bildet, eller den svarte er hvertfall nesten bare svart men for min del er det greit men ja! Plastikk er også mye bedre og mer behagelig å ha i munnen enn stål! Review by Isabel
Skriv din egen omtale
You're reviewing: 7 tungepiercinger med teflon stav og akryl kugler
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder